Szerzői jogok

Azzal, hogy belép a V4 Future Sports Festival oldalára, az oldalon való regisztrációjától függetlenül elfogadja az alábbi feltételeket:

A V4 Future Sports Festival (https://www.v4futuresports.eu) weboldalon ("lap") található tartalom az Egymillióan a Magyar Esportért Egyesület ("üzemeltető"), vagy megjelölt 3. személy (pl. fejlesztő) szellemi tulajdona.

Az Egymillióan a Magyar Esportért Egyesület fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását a magyar törvények védik.

A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program, hirdetések, reklámok stb.) feldolgozása és értékesítése, tükrözése és újraközvetítése még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Az Egymillióan a Magyar Esportért Egyesület követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A laptól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő:

  • nem módosítja az eredeti információt,
  • a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

A https://www.v4futuresports.eu, valamint a "V4 Future Sports Festival" név szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása - a hivatkozás kivételével - tilos.

Az Egymillióan a Magyar Esportért Egyesület pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért nem vállal felelősséget.