V4 CS:GO bajnokság

összdíjazás: 500.000€

Itt az idő megmutatni, ki lő a legjobban a régióban! Lengyelország, Szlovákia, Csehország és Magyarország legkiválóbb Counter-Strike játékosai 500.000 euróért küzdhetnek majd meg Budapesten, a dicsőség és pénznyeremény mellett pedig négy sztárcsapat is várja majd a selejtezők bajnokait, hogy igazi fiesztát varázsoljanak a nézők számára! Világsztárok és régiós bajnokok két teljes napon át: ez lesz a V4 Future Sports Fesztivál CS:GO versenye.

V4 cs:go döntő

menetrend

Helyszín: Esports Arena - A csarnok
Csoportmeccsek: március 23. péntek, 9:00-től
Elődöntők: március 25. vasárnap, 9:00-től
Döntő: március 25. vasárnap, 17:45

döntő lebonyolítás

A meghívott és a selejtezőkből továbbjutott csapatokat közjegyző jelenlétében megtartott sorsoláson két darab négyfős csoportba sorsoljuk. A sorsolás menete a következők szerint alakul: a meghívott csapatokat kiemeltekként kezeljük, mindkét csoportba két kiemelt és két selejtezőből továbbjutott együttest sorsolunk össze élő adásban.

A csoportmeccsek formátuma BO2, mindkét csoportból az első két csapat jut tovább a rájátszásba. A rájátszás már egyenes kieséses rendszerben zajlik, melyből az elődöntők BO3, míg a nagydöntő BO5 formátumú lesz.

Szabályzat: a versenyszabályzat elérhető az alábbi linken.

 

Díjazás

Nemzetközi kommentátorok és elemzők

A nagy esport versenyek hangulatáért a házigazdák, az elemzők és persze a kommentátorok a felelősek. A világ legjobbjai képesek feltüzelni a rajongókat annyira, hogy az arénában szinte robbanásig feszüljenek az idegek. A V4 Future Sports Festival pedig elhozza nektek a CS:GO világ krémjét, annak érdekében, hogy mindenki úgy távozzon majd, hogy a szurkolástól elment a hangja és azt érezze, hogy ez volt életem versenye.

videótár - CS:GO online selejtező