Ezek voltak a V4 Future Sports Festival 2021 legemlékezetesebb pillanatai - Aftermovie

Hogyan épült fel a színpad, és milyen kulisszatitkokba nyerhettek betekintést? Nézzétek meg az aftermoviet és derítsétek ki magatok.

Egy esztendő elteltével újból megtartották hazánkban a Visegrádi Négyek e-sport tornáját, idén azonban több, mint 50 országból, közel 2000 játékossal és 386 csapattal tért vissza egy év kihagyás után Budapestre a régió legnagyobb esport eseménye, a V4 Future Sports Festival. A 2021-es fesztivál viszont sajnos a járványügyi helyzetre való tekintettel csak online volt követhető a nézők számára, de a helyszínen a csata annál fantasztikusabbra sikeredett.

Emlékezzünk csak a CS:GO fináléjára, ahol a Gambit 2:0-ás vezetést bukott el, és lett 2:2 az állás az Entropiq ellen, hogy aztán az utolsó pályát megnyerve 3:2-re mégis diadalmaskodjanak. Aztán ott a magyar duónak a szenzációs menetelése, ellentmondást nem tűrően jutottak be FIFA 22-ben a 2v2 verseny döntőjébe, de ott végül alulmaradt a szerb párossal szemben. Megannyi csodás, drámai, szívmelengető pillanata volt az idei V4-nek, és hogy ti is bepillantást nyerhessetek milyen is volt valójában, íme a hivatalos aftermoive:

Legolvasottabb hírek

    RSS hírek