Nincs rendezvény műsorvezetők nélkül, bemutatkoznak a V4 Royale színpadmesterei

Két napon át az ő személyük kíséri majd végig a V4 Royale nemzetközi, illetve magyar versenyét.

Szépen lassan minden résztvevőről lehull a lepel, a V4 Future Sports Festivalig csupán két hét van hátra, így elérkezett a pillanat, hogy bemutassuk a műsorvezetőket is.

A V4 Royale szombati nemzetközi versenyén, és a vasárnapi magyar versenyén a színpadot a játékosok mellett nem mások fogják uralni, mint Ruben és TZeus.

Nézzük is meg néhány mondatban, hogy kik ők!

Ruben

Ruben jól ismert hazai streamer, aki pályafutását 2017 őszén kezdte meg, azóta pedig már több mint 120 ezer ember követi a munkásságát Twitch-en. A Fortnite sokáig a fő játéka volt, az országban először ő hozhatott létre custom mérkőzéseket, továbbá az első magyar Fortnite kupa megrendezése is az ő nevéhez fűződik. Ruben kétségtelenül egyike azon streamereknek, akik aktívan résztvettek a Fortnite hazai népszerűsítésében, most pedig a V4 Royale színpadán műsorvezetőként tér vissza ebbe a világba.

TZeus

Aki aktívan követi a hazai FIFA, vagy a nemzetközi Dota 2 szcéna történéseit, az már biztosan találkozott TZeus nevével, ő ugyanis végtelen mennyiségű közvetítést színesített már meg a hangjával ezen játékok esetében. A kétszeresen is Az Év E-sport Kommentátorának választott TZeus mögött nemcsak a rutin áll, 2016-ban sportkommentátorként végzett a TV2 Akadémián, illetve jelenleg is szinkronszínésznek tanul. A tavalyi V4 Future Sports Festivalon is találkozhattak vele a kedves nézők, hiszen a FIFA18 bajnokság többek között az ő kíséretében kelt életre a képernyőkön.

Találkozzatok velük akár személyesen is a V4 Future Sports Festival helyszínén, a Hungexpo G csarnokában szeptember 21-én és 22-én!

Legolvasottabb hírek

    RSS hírek