Bemutatkoznak a V4 Royale magyar meghívottai

A 24 kvalifikált magyar játékos mellett ők képviselik még hazánkat a V4 Future Sports Festivalon.

Picivel több mint két hét múlva Budapesten megrendezésre kerül a második V4 Future Sports Festival, amelyen az egyik legfőbb figyelmet a Fortnite kapja meg. A négy országra kiterjedő esemény végére egy 100 gépes offline döntő során kerül oda a pont, a 40 bejutó duó mellett pedig 10 meghívott páros is csatlakozik az összecsapáshoz.

Ebben a cikkben bemutatjuk a magyar meghívottakat!

Sweet

Alighanem az egyik legtapasztaltabb magyar kompetitív játékos. Az első komoly magyar eredmények is az ő nevéhez fűződnek a nyílt kvalifikációs versenyek tekintetében, ugyanis 2018 decemberében egyedüli magyarként több millió játékos közül jutott be a Winter Royale döntőjébe, továbbá nagyszerű eredményeket ért el a Fortnite világbajnokság selejtezőin is.

Eragonist

A híres streamer és egyben kompetitív játékos már a legelső meghívásos Fortnite versenyeken is ott volt. A játék e-sport részének hajnalán az Epic Games meghívásos versenyekkel készült a játékosoknak, olyanokkal, mint a Summer Skirmish, vagy a Fall Skirmish. Eragonist kiváló helyezéseket ért el a Fortnite világbajnokság selejtezőin, illetve egyéb kupákon is, közvetítéseit pedig mindig többszázan követik figyelemmel.

SabyG

A 22 éves SabyG már nemzetközi offline színpadon is megmutatta magát, ugyanis 2018 telén Sweettel egy duót alkotva részt vettek a Dreamhack valenciai Fortnite versenyén, ahol egészen a döntőig meneteltek, végül pedig az előkelő középmezőnyben zárták az eseményt. Az elmúlt közel egy évben szinte az összes versenyen ott volt, többről pedig pénznyereménnyel is távozott.

Barnabaas

Barnabaas tehetségéhez kétség sem fér hozzá, a fiatal játékos számos eredményt letett már az asztalra. A Fortnite világbajnokság selejtezőin ő és duótársa, Nova hozták el az egyik legjobb magyar duó helyezést, a Week 8 során 98-ak lettek. Ám más sikerek is fűződnek az ő nevéhez, néhány hónappal ezelőtt például magyar kill rekordot állított fel Solo vs. Squad módban, 37 játékos hullott el a keze által.

Nova

Fiatal kora ellenére Nova már számos sikeresen van túl. A mindössze 16 éves játékos több alkalommal utasította már maga mögé a nemzetközi mezőny legjobbjait, szerződtetett profi játékosok mentek vissza a lobby-ba neki köszönhetően, és impozáns helyezéseket gyűjtött be a Fortnite legnagyobb szabású versenyein. Nemrég például reális esélyekkel pályázott egy spotra a Fortnite Champion Series második heti selejtezőjén, ahol csapattársaival bejutottak Európa legjobb 150 triója közé.

PyKo

Ha Fortnite versenyről van szó, akkor PyKot sem kell félteni, a tehetséges játékos eddig minden versenyen ott volt, amin csak lehetett, a 2018 nyarán megrendezett Nyári Ütközettel kezdve a most is zajló Cash Cupokig. A világbajnokságon ő is kíméletlenül gyűjtötte a skalpokat, most pedig a V4 Royale arénáját szeretné uralni.

Legolvasottabb hírek

    RSS hírek