Meglepetés lengyel győzelem mellett magyar ezüstérem született a V4 FSF-en Tekken7-ben!

Meglepetés lengyel győzelem mellett magyar ezüstérem született a V4 FSF-en!

Majdnem száz versenyző jött össze a hazánkban rendezett, a régió egyik legnagyobb TEKKEN 7 versenyére. A V4 Future Sports Festivalon a magyar indulók a mezőny nagyjából kétharmadát tették ki, és bizony már az első nap ádáz küzdelmeket hozott. A szombati napon 6 órán át püfölték egymást a virtuális harcosok, és mindezek után a legjobb 24 továbbjutott a második napra.

A külföldiek közül mindössze 1 játékosnak nem sikerült kvalifikálnia magát az egyenes kieséses rendszerbe. Egyébként a legerősebb csoportban kapott helyet az egyik legjobb lengyel Timur, de feltűnt egy újonc magyar induló, valamint két veterán, Jesus és Donaku is. Utóbbinak hiába ment kiválóan, Timur jobbnak bizonyult nála és kiharcolta a továbbjutást. Érdekesség még, hogy a szlovákok mindössze két regisztrált versenyzője szintén kvalifikálta magát a top 24-be.

A kieséses szakaszban aztán felgyorsultak az események és bár volt pár esélyes játékos a végső győzelemre, viszont a V4 FSF első helyét meglepetésre Why kaparintotta meg. Akumája félelmetesnek és legyőzhetetlennek bizonyult, a fináléban hazánk fia Rich Geese-el próbálta megállítani őt, de nem tudott túljárni az eszén. Az alábbi videó a teljes második napot felöleli, de ha rákattintasz a play gombra rögtön a döntőt tekintheted meg:

A V4 Future Sports Festival végeredménye:

  1. Maciej „Why” Stegienko (Lengyelország)
  2. Bodor „Rich” Richárd (Magyarország)
  3. Kokics „Flow” Imre (Magyarország)

Legolvasottabb hírek

    RSS hírek