Legtöbb gólt szerezve jutott a legjobb 4 közé a magyar páros a V4 FIFA 22 versenyén!

Két fantasztikus győzelem után, melyből egyik a nagy rivális ellen jött össze, a magyar csapat a trófeáért küzdhet a V4 FSF-en.

Az első nap izgalmai után a B csoport is bemutatkozhatott a V4 Future Sports Festivalon. Ebben a kvartettben kapott helyet a magyar páros, molnargabo és chris_maj is, akiknek a románok mellett a szerbekkel és a horvátokkal kellett megküzdeni a továbbjutáshoz.

Bár utóbbi duót tartották az egyik legnagyobb esélyesnek, mégsem jött ki a lépés a Panic, Fico párosnak, hiszen már az első összecsapásukon is szenvedtek, nem igazán ment nekik a játék. A szerbek legjobbjai higgadtan, és pontos játékkal mindkét találkozón egygólos győzelmet aratva, 3 ponttal kezdték a versenyt. Utána végre színpadra állhatott hazánk két reménysége is. A románok elleni BO2 elképesztőre sikeredett, hiszen mindkét felvonásban mi vezettünk folyamatosan és gólgazdag, az utolsó pillanatig nyitott meccsekben sikerült kétszer is 3:2-re felülmúlnunk nagy riválisunkat.

A következő fordulóban a horvátok továbbra is formán kívül játszottak, és bár találatokat végre sikerült szerezniük, csak megszorongatni tudták az előző körben tőlünk vereséget szenvedő román duót. Miközben a magyarok a roppant céltudatos és kiváló játékot mutató szerbek ellen harcolhatták volna ki a továbbjutást. Az első meccsen ugyan megszereztük a vezetést, de ők képesek voltak megfordítani az állást, amire nekünk még sikerült válaszolni, így a visszavágó dönthetett a 3 pont sorsáról. A második felvonásban aztán egyetlen egyszer mattoltak minket, ezért összetettben 3:2-es diadalt arattak a szerbek.

Az utolsó fordulóban viszont újra kijött a lépés, és talán a V4 FSF legdominánsabb első meccsét hozta össze molnargabo és chris_maj. Bár ehhez hozzátartozik, hogy a horvátok óriási tűzzel és elánnal játszottak, szinte teljesen feladták a védekezést és csak a támadásokra összpontosítottak. Néhány nagyobb ziccerük viszont kimaradt az elején, melyet meg is büntettünk, aztán sorra lőttük a gólokat, négyig meg sem álltunk. A visszavágón bár jóval szorosabb eredmény született, de a végeredményt ez már nem befolyásolta, az így szerzett 3 pont továbbjutást ért. Ráadásul a magyar páros 13 gólig jutott összesen, ami a csoportkör során magasan a legtöbb mindkét négyest figyelembe véve, illetve a románok ellen összehozott 6 gól egy párharc alatt szintén a legjobb a mezőnyben.

Az utolsó meccsen a románoknak egyébként még maradt esélyük a továbbjutásra, de legalább 3 találattal kellett volna legyőzniük a szerbeket. Emiatt hatalmas elánnal kezdték a meccset, de pechükre ebben az órában semmi nem jött nekik össze. Hiába alakítottak ki egymás után ziccerek, a kapus bravúros védései vagy a kapufa kisegítette a szerbeket. A hab a tortán, hogy a néhány szerb ellentámadás viszont gólt ért, ezzel szerbia behúzta a harmadik összecsapását is, és százszázalékosan zárta a B csoportot.

A B csoport eredményei

A B jelű négyesből Szerbia elsőként, Magyarország pedig másodikként jutott tovább a rájátszásba. A playoff elődöntőinek párosításai a következőképpen alakulnak:

Magyarország - Csehország

Szerbia - Lengyelország

Legolvasottabb hírek

    RSS hírek