Selejtezőktől a döntőig, minden információ a V4FSF CS:GO verseny lebonyolításáról

Három szakaszból épül fel a V4 Future Sports Festival 2021-ben megrendezésre kerülő CS:GO tornája.

Már csak néhányat kell aludni a 2021-es V4 Future Sports Festival első CS:GO kvalifikációs versenyéig. Európában minden csapatnak lehetősége nyílik részt venni a küzdelmekben, akár nemzeti, akár régiós selejtezőkön. A nevezés már megnyílt ezekre a tornákra, mindenképp adjátok meg magatoknak az esélyt, ugyanis az összdíjazás több, mint 115 millió forint. Az alábbiakban megtudhatjátok, hogyan néz ki részleteiben a V5FSF CS:GO versenyének lebonyolítása.

1. szakasz: Selejtezők

A V4 országok által delegált, valamint a szervezők által meghívott sztárcsapatokon kívül minden európai CS:GO együttesnek lehetősége van jelentkezni a számára releváns kvalifikációs versenyekre. Az egyenes kieséses formátumban megrendezett nyílt selejtezőkből a legjobb csapatok bejutnak a zárt körbe, ahonnan a győztesek az International Online Cupba lépnek tovább. Kivételt csak a két európai kvalifikáció jelent, ugyanis itt a top 8-ig egyeneses kieséses szakaszban, a top 8-tól Bo3-as formátumban versenyeznek a csapatok. A két európai selejtező győztese szintén továbbjut a következő szakaszba.

2. szakasz: International Online Cup

Vigaszágas rendszerben küzdenek a selejtezők legjobb csapatai a közel 9 millió forintos összídjazásért. A párharcok két megnyert mérkőzésig zajlanak, kivéve a döntőt, ahol a felsőági bajnok pályaelőnnyel kezdi meg a három győzelemig tartó összecsapást. A top 4 csapat értékes pénzdíjazásban részesül, valamint bejut az élő, de közönség nélkül megrendezett fináléba.

3. szakasz: Élő döntő

Az International Online Cup legjobb négy csapata, a V4 országok (Magyarország, Lengyelország, Csehország és Szlovákia) delegált együttesei, valamint a meghívott sztárklubok mérik össze erejüket. Először a V4 országok által delegált ötösök és a 2. szakasz legjobbjai meccselnek egymással, majd a legjobb négy együtteshez csatlakozik a sztárok különítménye. Az élő döntőt november 14. és 21. között rendezik meg Budapesten, ahol több, mint 100 millió forint összdíjazásért küzdenek majd a játékosok.

 Nevezz a selejtezőkre, játssz a hatalmas nyereményekért!

Legolvasottabb hírek

    RSS hírek