Négy bajnokot avattak a V4FSF NBA2K20 versenyein!

Sztárvendégek, valódi palánk és egy izgalmas verseny: erről szólt a V4FSF NBA2K20 standja!

A V4 Future Sports Festivalon a valódi és virtuális kosárlabda is szerephez jutott. Helyszíni nevezéses NBA2K20 versenyen vehettek részt a kilátogatók, amin értékes nyereménnyel gazdagodtak a legjobbak. Annak sem kellett máshova mennie, aki szeretett volna egy kicsit dobálni, ugyanis valódi mobilpalánkot állítottak fel a szervezők, amire bárki büntetőzhetett. A hangulatért Bazska és Szalay Isti felelt, akik a hip-hop dalok között elvitték a showt, legyen szó egy döntős meccsről, vagy egy különleges NBA-s kvízről.

A rendezvény mindkét napján Xbox One és PlayStation 4 konzolokon mérték össze tudásokat hazánk legjobb virtuális kosarasai. Az első nap Turai Noah diadalmaskodott Xbox One-on, a második helyen Domonkos Benjámin zárt. A második nap Ormai Botond vitte haza a fődíjat, Turai Noahnak az ezüstéremmel kellett beérnie.

PS4-en Jakab Arnold megállíthatatlan volt a szombati nap, mögötte Tóth Ádám zárt. Vasárnap Tálas Balázs pózolt az 50 000 Ft-os vásárlási utalvánnyal, a második helyért járó 25 000 Ft-os utalványt Vida Krisztián emelte a magasba.

Az NBA2K20 stand összehozta a kosárlabda rajongóit, kicsiket és nagyokat, fiatalokat és időseket egyaránt. A babzsákok környékén nem volt meglepő, ha elsétált mellettünk egy Garnett, James, vagy Harden mezbe bújt rajongó, ugyanis az észak-amerikai kosárlabda liga egyre nagyobb táborral rendelkezik hazánkban is. Ha szeretnétek megtudni, hogy Tőrös Bazska, az egyikyoutuber sztárvendég egyébként mit gondol az e-sportról, akkor mindenképpen nézzétek meg az alábbi vlogját Magyarország legnépszerűbb NBA-s szakkommentátorának.

Legolvasottabb hírek

    RSS hírek