Kiélezett csatát hozott a V4FSF GTS magyar elődöntője!

Véget ért a V4FSF online selejtezősorozata, Tápai Ádám és Vida Benedek jutott be a döntőbe a magyar elődöntőből.

A nemzetközi elődöntő után a magyar srácoké volt a főszerep a V4FSF GTS versenyének online elődöntőjében. Tápai Ádám, Dénes Péter, Kara Balázs, Mihadilesz Máté, Horváth Olivér, Vida Benedek, Szarka Zsolt és Riba Krisztián ült be a virtuális autókba, hogy a suzukai pályán 12 kör alatt eldöntse, ki lesz a két továbbjutó, akivel a V4FSF offline döntőjében találkozhatunk. 

 

Tápai Ádám indult az első rajtkockából, de nem sokáig örülhetett, mivel Vida Benedek azonnal átvette tőle a vezetést. Ők ketten folyamatosan csatáztak az első helyért, miközben sikerült leszakítaniuk a mezőnyt maguk mögött. Mihadelisz Máté és Szarka Zsolt mindent megtett, hogy utolérje a vezető duót, azonban az előny kitartott a végéig és a kockás zászló Vida Benedeket, a mindössze 13 éves fiatal versenyzőt intette le elsőként. Tápai Ádám nem kockáztatott, jól tudta, hogy a második hely is elég a továbbjutáshoz. Mögöttük Mihadilesz Máté és Szarka Zsolt futott be, de ők időbüntetés miatt egy hellyel hátrébb csúsztak és a virtuális dobogó legalsó fokára Horváth Olivér ért oda. Hatodikként  Kara Balázs, hetedikként Dénes Péter, nyolcadikként Riba Krisztián ért át a célvonalon.

Ezzel megvan a V4FSF döntős mezőnye, ahol hazánkat Blazsán Patrik és Báder Benjámin, mint meghívottak, Vida Benedek és Tápai Ádám, mint selejtezőről bejutottak képviselik. A döntőt a V4 Future Sports Festivalon élőben követhetitek a helyszínen, szeptember 21-22-én. 

Köszönjük a Race Online Hungarynek a lebonyolítást és szervezést és gratulálunk mindenkinek, aki nevezett a versenyre, különösképp a hazai és nemzetközi pilótákból álló döntős mezőnynek!

Legolvasottabb hírek

    RSS hírek