Megvan a lengyelországi selejtező győztese - Gratulálunk az adwokacik csapatának!

Ex-AGO és ex-Virtus.pro játékosok jutottak ki a V4-re a lengyel selejtezőből.

Négy meghívott csapatként a Ninjas in Pyjamas, a Virtus.pro, a mousesports és az MIBR látogat majd el hazánkba, hogy megmérkőzzenek a V4 Future Sports Festival 300 ezer eurós összdíjazású CS:GO versenyén. Mellettük kiadó mégy négy hely, amit többek között a magyar GAMERZONE és a lengyel adwokacik csapata foglalhat majd el.

A GAMERZONE-hoz hasonlóan ők is végigmentek a saját nemzeti döntőjük felső ágán, a nagydöntőben viszont pont azt a csapatot kapták vissza, akit korábban 2-1-es eredménnyel tudtak legyőzni a felső ági döntőben. Az ex-AGO és ex-Virtus.pro játékosokból összeállt adwokacik a második alkalommal már egyetlen pályát sem engedett nemzeti döntős ellenfelének, az AVEZ-nek.
A lengyel selejtezőn is egy pályás előnnyel indult a felső ági győztes, de a nagydöntő csak Bo3 volt, így egy meglehetősen könnyedén megnyert Train (16-11) után SZPERO és csapata máris megnyerte a mérkőzést. 

A Virtus.pro mellé így egy újabb lengyel csapat csatlakozott a 2019-es V4 résztvevői között. Kíváncsian várom, hogy a SZPERO, morelz, mynio, Kap3r, jedqr felállású lengyel csapat mire lesz képes, könnyen lehet, hogy még a hazai riválist, a Virtus.prot is meg tudják majd lepni.

Legolvasottabb hírek

    RSS hírek