Nézd élőben a V4FSF Gran Turismo Sport magyar elődöntőjét!

Lezajlott a nemzetközi elődöntő, de a magyar még hátra van.

Folytatódnak a V4FSF Gran Turismo Sport versenyének elődöntői, a nemzetközi versenyzők után megküzdenek egymással hazánk legjobb pilótái is. A selejtezőről országonként 8-8 játékos kvalifikálta magát a következő körbe, ahonnan nemzetenként a 2-2 leggyorsabb jut be a budapesti offline döntőre. A lengyel, cseh és szlovák versenyzők már megtették a 12 kört a suzukai versenypályán, így kialakult a nemzetközi továbbjutók listája.

A kockás zászló elsőként Kiss Szabolcsot, azaz TX3_KSZR_Szabit intette le, majd befutott Kox_ és KK_NoLimit_SK a virtuális dobogóról lecsúsztak a lengyelek legjobbjai, turbosprezarka és xiSchubert, hatodikként Nikelbee64 ért célba, ezzel ő jutott be utolsóként a V4FSF szeptember 21-22-én megrendezésre kerülő versenyére, ahol 5000 €-t osztanak szét az első három helyezett között.

A magyar mezőny ma este 20:00-tól lép a gázpedálra, hogy eldöntse ki lesz az a két versenyző, aki csatlakozik a nemzetközi bejutottakhoz és a meghívott játékosokhoz, Blazsán Patrikhoz és Báder Benjáminhoz. Az elődöntő minden mozdulatát élőben követhetitek a Race Online Hungary Youtube csatornáján. A legnagyobb esélyes Tápai Ádám, aki világrekordot repesztett a selejtező során, de érdemes figyelni Szarka Zsoltra, aki 2019-ben már behúzta a Time Trial Magyar Bajnoki címét. Nem szabad leírni a két fiatalt, Vida Benedeket és Mihalidesz Mátét, mivel 13 éves koruk ellenére már régóta a legjobbak között szerepelnek versenyről versenyre.

 

Legolvasottabb hírek

    RSS hírek