A finn és ír játékosokkal kiegészült cseh trió nyerte a V4 cseh-szlovák nemzeti döntőjét

A lengyel és a magyar után a harmadik nemzeti döntő győztesének neve is ismert.

Azt már tudjuk, hogy a V4 Future Sports Festival versenyén Lengyelországot a meghívott Virtus.Pro mellett a SZPERO-Kap3r-morelz trióval megspékelt ADWOKACIK fogja képviselni, míg hazánkat a GAMERZONE együttese, és természetesen nem mehetünk el szó nélkül a cseh-szlovák nemzeti döntő győztese mellett sem, mely csapat az EZ4ME névre hallgat.

A csapat felállásában három cseh játékos szerepel, név szerint DEV7L, akit a korábbi eXtatus csapatát is erősítette, melynek tagja volt a mostanra már mousesports-ban játszó frozen is, szerepe pedig AWP fegyverének használata. BLUEE az eSuba CS csapatában játszott 2016 májusától, egészen 2017 novemberéig, ő a csapat irányítója, továbbá velük van még egykori csapattársa, fredi is, aki szintén 2017 novemberéig volt eSuba tag, viszont 2018 októberétől decemberéig a GUNRUNNERS-ben is játszott. 

A három cseh mellé párosult a finn juho, aki rengeteg finn csapatban is megfordult már, köztük 2016-ban az ENCE-ben is, de volt tagja az SJ-nek és a HAVU-nak is. Az ötödik játékos pedig nem más, mint az ír conoR, aki a brit exceL játékosa volt 2017 tájékán, és játszott már kolor ellen is, a Gfinity Elite Series első szezonjában, aki épp Prophecy-s időszakát töltötte akkor.

Az EZ4ME első a két BO1 mérkőzését a Nemzeti Döntőben eléggé könnyen vette, hiszen a "u mad? cuz im not" csapata ellen Dust 2-őn 16-12-re, míg az elődöntőben a Trust.Universe ötösét verték le alsó ágra Overpass-on egy 16-9-es győzelemmel. A felső ági döntőben azzal a :thinking:-el játszottak, akikkel később a BO5 nagy döntőbe, mely mérkőzéseken a :thinking: csapata mindkétszer csupán egy pályán tudott győzni, így először 2-1, majd később 3-1 arányban nyert az EZ4ME.

Nyolc csapatból hét neve már ismert, most már csupán egyetlen egy hely kiadó a szeptemberi versenyre, melyet az EU kvalifikáció győztese tölt majd be.

Legolvasottabb hírek

    RSS hírek