Wrobelek nyerte a V4 Clash Royale bajnokságát

Wrobelek végig magabiztosan vette az akadályokat és a döntőben sem vesztette el a hidegvérét.

Vasárnap már a mobilos játékok szerelmeseinek kedvezett, hiszen itt a Clash Royale került a középpontba. A négy V4-es ország legjobb játékosai feszültek egymásnak. A bajnokság formátuma dupla kieséses rendszer volt, ami annyit jelent, ha valaki kikap, akkor van még esélye, hogy a vigaszágon újra bizonyítson.

Már az első fordulóban érdekesen alakultak a dolgok, hiszen az első körben a magyar a játékosok egyből egymásra találtak és egy mini nemzeti döntővel kezdték a napot. Ebből a a párbajból Patrikingx került ki győztesen és ez neki olyan löketet adott, hogy végigverte a mezőnyt és a győztes ág döntőjéig menetelt. Itt kikapott lengyel Worbelektől, aki szintén nagyon magabiztosan tört előre.

A vigaszágon Wrobelek honfitársa, Bloody Dave sikeresen vette az akadályokat és nagyon gyorsan eljutott odáig, hogy kialakult egy másik mini nemzeti döntő, hiszen az utolsó párharc a két lengyel játékos között zajlott. Itt pedig már szó sem volt a szoros meccsekről, hiszen folyamatosan ment az adok-kapok. A győzelemhez mind az öt kört le kellett játszani és végül Wrobelek volt az, akinek az utolsó párbaj jobban sikerült, ő lett a V4 Future Sports Festival Clash Royale bajnoka.

Legolvasottabb hírek

    RSS hírek