Gabinho nyerte a V4 FIFA versenyét

A fiatal magyar játékosra senki sem számított, de Gabinho nagyon odatette magát.

Nagyon izgalmas döntőt rendeztek a V4 Future Sports Festival FIFA versenyén, amit végül a magyar Gabinho nyert meg.

A magyar srác az XBOX divízió A csoportjából a második helyen jutott tovább, 3 győzelemmel és 3 vereséggel. Ezt követően a verseny nagy esélyesével, a szintén magyar Molnargaboval találkozott a negyeddöntőben.

Itt is tudott újat előhúzni a tarsolyából Gabinho, ugyanis kellő magabiztosággal felülkerekedett honfitársán. Az elődöntőben azzal az El Polakoval találkozott, akivel korábban már a csoportkörben összecsapott. Sikerült visszavágnia ellenfelének, ugyanis 4-3-as összesítéssel jutott be a konzol döntőbe. Itt újra Molnargaboval találta szembe magát, aki az alsóágról kvalifikált az XBOX döntőjébe. Elképesztően játszott ezen a mérkőzésen is Gabinho és most is letudta győzni Molnargabo-t és ezzel a győzelemmel nem csak a nagydöntőbe jutott be, hanem a FeWC kvalifikációjának a rájátszásába is bekerült. Az ellenfele a csoportkör óta veretlen Riptorek volt.

A döntőt kettő konzolon játszották, először XBOX-on, majd utána PS4-en mérték össze tudásokat a felek. Gabinhonak kedvezett az első mérkőzés, ugyanis az ő konzolján játszottak, viszont ez a meccs elején nem nagyon érződött. Riptorek korán megszerezte a vezetést, viszont Gabinho nem tört össze és visszajött a meccsbe. Olyannyira jól jött ki a magyar fiúnak lépés, hogy még a meccset is sikerült megfordítania és az első menetet 4-3-ra tudta megnyerni. Ezután a PS4-es mérkőzés következett, ahol a lengyel játékos játszhatott otthonosabban. Ez viszont egyáltalán nem látszódott és ezen a konzolon is Gabinho játszott jobban, majd végül 4-2-re tudott nyerni.

Így összesítésben 8-5-re nyert Gabinho, aki ezzel megnyerte a V4 Future Sports Festival FIFA18 versenyét és 40 ezer eurót visz haza magával. Gratulálunk!

A meccs után egy rövid interjúra eltudtuk kapni a győztest, aki még mindig nem tudja felfogni, hogy végül ő emelhette fel a kupát:

Legolvasottabb hírek

    RSS hírek