Kis útmutató a helyszínre jutáshoz

Ha esetleg nem jól tájékozódsz Budapesten és segítségre lenne szükséged a BOK csarnokba jutáshoz, akkor olvasd el ezt a cikket és nézd meg, hogy neked, hogyan lesz a legkönnyebb a közlekedés!

Mint azt már Ti is tudjátok a V4 Future Sports fesztivál Budapesten kerül majd megrendezésre 2018. március 23-25 között a BOK (egykori Syma) csarnokban. Szerkesztőségünk pedig szeretne nektek egy kis útmutatót nyújtani a helyszínhez való eljutásban, hiszen sokan lesznek olyanok, akik nem Pestiek így esetleg nem tudnak olyan szinten tájékozódni a városban, mint azok, akik nap mint nap Budapest utcáin kószálnak.

Pontos cím: BOK Sportcsarnok, 1146 Budapest, Ifjúság útja

Megközelítés tömegközlekedéssel:

A BOK csarnok a Keleti Pályaudvar közelében helyezkedik el, ami egy igen ismert csomópontja Budapestnek. A Keletihez az M2-es (piros) illetve az M4-es (zöld) metróvonallal lehet a legkönnyebben eljutni, illetve a legtöbb belvárosi buszjáratnak (5, 7, 7E, 8E, 110, 112, 30, 133E) is található megállója itt.

A Keletitől ajánlott gyalog megközelíteni a helyszínt (mivel sokkal egyszerűbb), viszont választhatjuk a buszozást is. A második esetben csupán egy megállót kell megtennünk a Keletitől, majd a Reiner Frigyes parknál leszállni, onnan pedig már csak egy köpésre lesz a fesztivál helyszíne.

Ajánlott buszjáratok: 30, 30A, 230, 5, 7, 110, 112, 133E

Megközelítés vonattal érkezés esetén:

  • Nyugati-pályaudvartól: A Nyugati-pályaudvartól 4-6-os villamossal a Blaha Lujza térig, ott átszállással az 5, 7, 110, 112, 133E buszokra egészen a Reiner Frigyes parkig kell menni. Innen pedig körülbelül két perc sétára található a csarnok.
  • Déli-pályaudvartól: A Déli-pályaudvartól M2-es (piros) metróval a Keleti Pályaudvarig kell menni. Onnan pedig gyalog (kb. 10 perc séta) illetve már az előbb is említett buszokkal (itt is ugyan úgy a Reiner Frigyes parknál kell majd leszállni, a megállótól pedig 2 percet gyalogolni).
  • Kőbánya-felső állomásról: Kőbánya-felső vasútállomásról Z60, S60 illetve S80 zónázóvonatokkal Keleti pályaudvarig. Onnan gyalog vagy busszal a rendezvény helyszínéig.

Megközelítés távolsági busszal való érkezés esetén:

  • Árpád híd autóbusz-állomásról: Az Árpád híd autóbusz-állomásról gyalog (kb 3. perc) az Árpád híd metró állomásig, onnan 1-es villamossal Zugló vasútállomásig. Majd átszállással (5, 7, 110, 112, 133E buszok) a Reiner Frigyes parkig.
  • Népliget autóbusz-állomásról: A Népliget metrómegállótól 1-es villamossal Zugló vasútállomásig, onnan átszállással (5, 7, 110, 112, 133E buszok) a Reiner Frigyes parkig.
  • Stadion autóbusz-pályaudvarról: A Stadion autóbusz-pályaudvartól körülbelül 2 perces sétára található 75-ös trolibusszal az Ötvenhatosok teréig. Onnan gyalog a célig. Illetve a Stadionoktól 4 perc sétára található M2-es (piros) metróvonallal a Keleti Pályaudvarig. Onnan gyalog, vagy busszal a Reiner Frigyes parkig.
  • Széna tér autóbusz-állomásról: Az állomásról 1 percre gyalog található a Móricz Zsigmond körtér. Onnan 4-6-os villamossal a Blaha Lujza térig. Majd átszállással (5, 7, 110, 112, 133E buszjáratok) a Reiner Frigyes parkig.

Legolvasottabb hírek

    RSS hírek