Kisorsolták a V4FSF CS:GO döntőjének csoportjait

Kiderült, hogy kikből áll majd az A és B csoport.

Ma délelőtt kezdetét vette a V4 Future Sports Festival hivatalos sajtótájékoztatója, ahol többek között a sajtó is megismerkedhetett az eseménnyel, de a CS:GO rajongók és csapatok számára még egy igen fontos részlet is napvilágot látott, ugyanis kisorsolták a döntő két csoportját.

Az A csoportban küzd majd meg egymással a mousesports, a VP, a Tricked és az EZ4ME, míg a B csoportban az MiBR, a NiP, az ADWOKACIK és a magyar delegáció, a Gamerzone csap össze a két rájátszásba jutó helyért. Első ránézésre az A csoport egy fokkal könnyebbnek tűnik, de a szabályok értelmében mindenhol csak két-két meghívott gárda lehetett, így nincs túl nagy erőviszony differencia.

A csoportmeccsek szeptember 19-én délelőtt 11-kor kezdődnek majd, ahol minden jel szerint a mousesports és az EZ4ME küzd meg egymással. A Gamerzone és a B csoport első meccsét 17:00-kor láthatjuk majd a hivatalos streamen. A sorsolás menetét alább tekinthetitek meg:

Mostanra tehát nem csak a csapatok, de a csoportok is készen állnak, kilenc nap múlva pedig kezdetét veszi a V4FSF CS:GO döntője!

Legolvasottabb hírek

    RSS hírek