GYIK

Helyszín és időpont


mikor lesz a V4 Future Sports Festival?

Az idei V4 Future Sports Festival 2019. szeptember 21-22. között lesz.

Hol lesz a V4 Future Sports Festival?

Budapesten a Hungexpo területén. A rendezvény pontos címe: 1101 Budapest, Albertirsai út 10.
A V4 Future Sports Festival helyszínének megtekintése a Google térképen.

Belépés


kell jegyet vásárolnom a rendezvényre?

Nem! A rendezvény mindenki számára ingyenes.

látogatóként kell regisztrálnom a rendezvényre?

Nem szükséges előzetesen regisztrálni a V4-re! A rendezvény bármelyik napján látogass el a helyszínre, ahol belépéskor átveheted majd a karszalagod, amivel beléphetsz a rendezvényre.

BEENGEDÉS TÉRKÉP

Versenyek


Milyen játékok lesznek az e-sport versenyen?

A V4 Future Sports Festival igazi e-sport parádéval vár téged is idén! CS:GO-ban és Fortnite-ban online selejtezőkön keresztül, míg Tekken 7, NBA és Gran Turismo játékokban a helyszínen tudtok majd nevezni. Érdemes minél hamarabb regisztrálni!

Hogyan tudok regisztrálni a versenyre?

A CS:GO selejtezőkre online, az ESL oldalán tudsz majd nevezni. A Fortnite selejtezőkre itt a weboldalon, a Fortnite menüpont alatt tudsz majd nevezni. A Tekken 7 tornára, valamint a többi e-sport versenyre pedig a helyszínen!

Kik indulhatnak az e-sport versenyeken?

Minden, 14 évét már betöltött állampolgár indulhat a V4 Future Sports Festival CS:GO és Fortnite e-sport versenyein. A többi verseny esetében nincs megkötés.

Mit láthatok majd az idei V4 Future Sports Festivalon?

Tavalyhoz képest, még több izgalmas programmal várunk: A világ legjobb CS:GO csapatai, hazánk és a régió leghíresebb Fortnite játékosai mellett megismerheted a Tekken 7-et, sőt, te magad is bajnokká válhatsz! A programból pedig nem maradnak ki a sportszimulátorok sem, így ha a kosárlabda, a FIFA vagy az autóverseny híve vagy, akkor is ott a helyed! Természetesen nem marad el a gaming expo, a legújabb és legizgalmasabb játékokkal vár téged is, ha pedig megéheznél a sok e-sportban, csillapítsd azt a Foodtruck arzenálnál!

V4 Future Sports Konferencia


Hol és mikor lesz a V4 Future Sports Konferencia?

A konferencia 2019. szeptember 20-án lesz Budapesten a Sofitel Budapest Chain Bridge szállodában. További információk a konferencia oldalán olvashatók.

Hogyan és hol tudok regisztrálni a konferenciára?

A konferenciára a weboldalon, a konferencia menüpont alatt tudsz regisztrálni.