FIFA18 bajnokság

EA FIFA18 Global Series Licensed Qualifier

Itt az alkalom a V4 országok virtuális labdarúgóinak: Lengyelország, Szlovákia, Csehország és Magyarország legjobb FIFA 18 játékosai a nívós, 100.000 eurós összdíjazás és dicsőség mellett világbajnoki selejtező rájátszást érő helyekért is küzdenek! A V4 Future Sports Fesztivál az EA Sports FIFA 18 Global Series hivatalos állomása lesz, ahol a legjobb XBOX é PlayStation 4 játékos kvalifikálja magát az FeWC selejtező rájátszásába is! Te vagy a legjobb FIFA játékos a régióba?! Akkor irány a pálya, hiszen a selejtezőkre bárki regisztrálhat.

V4 - EA Sports FIFA18 Global Series verseny

A régióban Magyarországon először, a V4 Future Sports Festival az EA Sports FIFA18 Global Series világbajnoki versenysorozat egyik hivatalos állomásaként biztosít lehetőséget V4 országok legjobb FIFA játékosainak, hogy a nívós, 100.000 eurós összdíjazás mellett a legjobbak képviseljük magukat és hazájukat az év legnagyobb FIFA versenyén, az őszi FIFA Electronic World Cup-on!

A versenyek PlayStation 4 és Xbox platformokon zajlanak, a nyílt selejtezőket követően Lengyelországból és Magyarországról 4-4, míg Csehország és Szlovákia közös selejtezőjéből összesen 8 játékos utazik majd a budapesti nagydöntőre. A PS4 és Xbox verseny két abszolút győztese pedig automatikusan kvalifikálja magát az FeWC kvalifikációs rájátszásába, a világ 64 legjobb játékosa közé!

Menetrend

Helyszín: New Sports Arena - C csarnok
Csoportmeccsek: március 23. péntek - március 24. szombat
Rájátszás: március 24. szombat
Döntő: március 24. szombat, 16:00

Döntő lebonyolítás

A 8 Xbox és 8 PS4 játékos két csoportban küzd majd egymással, BO2 formátumban. A csoportok két-két legjobbjai, összesen 8 játékos jut tovább a szombati rájátszásba, ahol vigaszágas rendszerben, továbbra is BO2 formátumban játszanak egymás ellen. A nagydöntőt az Xbox és PS4 ág győztese játssza egymás ellen, ahol egy Xbox-on és egy PlayStation4-en játszott meccset követően dől el a végső győzelem sorsa.