CS:GO verseny

 

V4 Future Sports Festival – CS:GO verseny

Itt az idő megmutatni, ki lő a legjobban a régióban! Lengyelország, Szlovákia, Csehország és Magyarország legkiválóbb Counter-Strike játékosai 500.000 euróért küzdhetnek majd meg Budapesten, a dicsőség és pénznyeremény mellett pedig négy sztárcsapat is várja majd a selejtezők bajnokait, hogy igazi fiesztát varázsoljanak a nézők számára! Világsztárok és régiós bajnokok két teljes napon át: ez lesz a V4 Future Sports Fesztivál CS:GO versenye.  

NYEREMÉNYEK

 

Információk

A V4 Future Sports Festival online kvalifikációit az ESL bonyolítja, bármilyen, a selejtezőkkel, szabályokkal és a nevezéssel kapcsolatos kérdéssel hozzájuk tudtok fordulni az oldalukon megadott elérhetőség bármelyikén.

Selejtezők lebonyolítása

Minden országban két-két nyílt selejtezőn indulhatnak a csapatok, Szlovákia és Csehország játékosai közös kvalifikáción indulnak. A nyílt selejtezőkből a 4-4, illetve Csehország és Szlovákia esetén 8-8 csapat jut be a nemzeti döntőbe, ahonnan végül a magyar bajnok, a lengyel bajnok, valamint Csehország és Szlovákia két bajnoka utaznak Budapestre március végén. A selejtezők győzteseihez csatlakozik majd a négy, meghívott sztárcsapat, ezzel kialakítva a nyolc csapatos mezőnyt. További részleteket az ESL oldalán találtok.

Döntő

A budapesti BOK csarnok ad otthont a V4 Future Sports Fesztivál döntőjének, ahol három napon keresztül zajlanak majd az e-sport versenyek. A CS:GO verseny csoportmeccsei március 23-án, pénteken, a rájátszás, valamint a döntő március 25-én, vasárnap lesz. A döntőbe bejutó csapatok a selejtezőket követően teljes körű tájékoztatást kapnak a fináléról.

 

ÚT A DÖNTŐIG