Clash Royale verseny

V4 Future Sports Festival – Clash Royale verseny

Te vagy az ász mobilon? Mutasd meg! Lengyelország, Szlovákia, Csehország és Magyarország legjobb Clash Royale játékosai a 100.000 eurós összdíjazásért csapnak össze a V4 Future Sports keretein belül. 4 ország, 8 játékos, de csak egy győztes: vajon Te leszel az?  

 

NYEREMÉNYEK

 

Információk

A V4 Future Sports Festival online kvalifikációit az ESL bonyolítja, bármilyen, a selejtezőkkel, szabályokkal és a nevezéssel kapcsolatos kérdéssel hozzájuk tudtok fordulni az oldalukon megadott elérhetőség bármelyikén.

Selejtezők lebonyolítása

Minden országban két-két nyílt selejtezőn indulhatnak a csapatok, Szlovákia és Csehország játékosai közös kvalifikáción indulnak. A nyílt selejtezőkből a magyar és lengyel selejtezőből nyolcan, a cseh és szlovák közös selejtezőből pedig tizenhatan jutnak be a nemzeti döntőbe, ahonnan végül két lengyel, két magyar és 4 cseh/szlovák játékos utazik a budapsti nagydöntőbe. További részleteket az ESL oldalán találtok.

Döntő

A budapesti BOK csarnok ad otthont a V4 Future Sports Fesztivál döntőjének, ahol három napon keresztül zajlanak majd az e-sport versenyek. A Clash Royale verseny döntője március 25-én, vasárnap lesz. A döntőbe bejutó játékosok a selejtezőket követően teljes körű tájékoztatást kapnak a fináléról.

 

ÚT A DÖNTŐIG