Ronnie Hansen

A Burson Cohn & Wolfe’s ügynökség tradicionális sportokért felelős irodájának egyik vezetőjeként, Ronnie Hansen számos városnak, kormánynak és szervezetnek nyújtott segítséget abban, hogy a sportban és kultúrában rejlő lehetőségeket maximálisan kihasználják.

Olyan vezető menedzserként, akinek megfelelő tapasztalata van a zenei, kultúrális és a közszféra iparágaiban, tisztában van azzal, hogy milyen kihívások és lehetőségek vannak a vállalatok és jogtulajdonosok között.

Ronnie a sport és kultúra fejlesztési stratgéiákra specializálódott. Ezen kívül fontos és mélyreható tapasztaltokat szerzett az e-sportok, a szórakoztatóipar, és a kultúra világából, ezen belül is pontosabban a zeneiparból a fesztiválokról, a film és televízióiparból.

Az e-sportokban Ronnie együtt dolgozott a Riot Games, az ESL vállalatokkal, illetve különböző városoknak is készített e-sport stratégiákat. Többek között részt vett a mostani FIFA eFootball kidolgozásában is.

Üzlet és Politika szakirányon BSc. diplomát szerzett a Koppenhágai Üzelti Iskolában, majd a Burklee Egyetemen a Általános Szorakoztatóipari és Zene Üzelti szakirányokat is elvégezte. Most éppen Northwester Jogi karán végez posztgraduális képzést.